Reparatie aanvraag

Oefenpoppen

Wij kunnen diverse oefenpoppen al dan niet zelf repareren. Daarom is het noodzakelijk om het bestaande model zo goed mogelijk te beschrijven en indien mogelijk een foto van de defecte onderdelen op te sturen.

Medische apparatuur
Medische apparatuur repareren wij niet zelf, maar we kunnen de meeste keuringen en reparaties door onze partners uit laten voeren. Ook hier geldt dat we informatie zoals fabrikant, model en bouwjaar nodig hebben. Afhankelijk van de vraag hebben we ook foto’s nodig.

SpO2 Sensoren
De meeste kabels en sensoren kunnen door ons partnerbedrijf worden gerepareerd. Soms is echter aanschaf van een nieuwe kabel of sensor goedkoper.

 

Reparatieservice van poppen

Puppenreparatur

meer informatie....

Dankzij onze grote voorraad reserveonderdelen, kunnen we de meeste oefenpoppen zelf repareren of onderdelen vervangen. In overleg moet u de poppen eventueel naar ons opsturen. Voor een definitieve reparatie ontvangt u een gedetailleerde offerte. Wij zijn gespecialiseerd in Laerdal producten, maar we kunnen ook poppen van andere fabrikanten laten repareren.

U heeft een (oude) defecte pop, maar geen budget voor een nieuwe? Of wilt u een oude pop als reservepop houden? In de meeste gevallen is een reparatie nog steeds de moeite waard! Neem contact met ons op, wij adviseren u graag

Reparatieservice medische apparatuur

Reparatur Medizintechnik

meer informatie....

U wilt ons medische apparatuur ter reparatie aanbieden? Hiervoor moet u de apparatuur naar ons opsturen. Wij maken dan een storingsanalyse en sturen u een (voorlopige) offerte. Afhankelijk van de inspanning zullen wij hiervoor eventueel kosten in rekening brengen.
U wilt een keuring voor één of meer van uw medische apparatuur? Vraag gewoon een offerte aan. Wij kunnen via onze partners voor de meeste apparaten een keuring leveren.

Reparatieservice vingersensoren

Reparatur SPO2 Sensoren

meer informatie .....

Wij werken intensief met een partnerbedrijf  dat voor ons een aantal types vingersensoren repareert samen. U krijgt een half jaar garantie op de gerepareerde sensoren en de sensoren worden volgens de geldende hygiënevoorschriften gereinigd. Heeft u een of meer defecte Maximo vingersensoren? Dan is het de moeite waard om ons deze aan te bieden voor reparatie. Vooral met multisensoren is het een enorme besparing.

Reparatie aanvraag

  Hier kunt u foto's uploaden naar uw verzoek..

  Addresse

  Pro Rescue
  Kolmondstraat 37
  NL-6291Hl Vaals

  Telefon

  +31 653477280

  SOCIAL MEDIA

  Twitter
  Facebook

  Start typing and press Enter to search